2015-03-02

Primavara, bine ai revenit!


                    Lasam acum in urma povestile cristaline de iarna si intampinam cu bucurie nespusa primavara, cea care ne sensibilizeaza cu gingasia fiecarei flori pe care ne-o ofera.

                   Ghioceii, cei mai curajosi, isi fac primii aparitia. Mici si plapanzi, de cum ii vedem, stim ca primavara e pe-aproape si ca e timpul sa ne dezmortim si noi din prinsoarea vremii mohorate. Apoi, daca simtim un miros mai tare de zambile si narcise cochete, stim clar ca e martie. E din nou culoare, si ne bucura atat de mult!

                   Daca e martie, atunci sunt multe flori... in gradini, in case, pe birouri si in sufletele noastre! Ele ne fac sa simtim prezenta primaverii, chiar daca vremea e buclucasa zilele astea.

                   Noi, cei de la enRose, intampinam noul anotimp cu aranjamente colorate si inmiresmate. Am adunat galbenul, portocaliul, albul si rosul in cutiute delicate si pline de prospetime primavaratica. Am combinat si nuante deschise de roz, violet, galben, verde, pentru a transmite delicatetea caracteristica primaverii.


                

                    Dupa cum se vede, freziile, orhideea, lisianthusul, lalelele, minirozele, sunt vestitorii nostrii principali din aceste aranjamente.

                    Va mai invitam si la o cescuta aromata, dar cu flori de data aceasta, pentru ca e atat de bine sa ne trezim dimineata cu o infuzie florala. Noua ne lumineaza ziua! 


                       Am mai impletit un pic si la un alt martisor floral, caci avem o gramada de idei frumoase. Acesta din urma exprima multa veselie.


                     Luna martie e o luna in care daruim flori, fara a marca o aniversare sau o onomastica, ci doar pentru ca e martie. Ce poate fi mai frumos de atat? Ne indeamna la un gest frumos, sa fim mai deschisi, mai darnici. Dar nu cu cadouri care mai de care, ci cu o particica de natura cruda, proaspata, colorata si vesela. Sa gasim bucuria in lucrurile simple.

                    Universul floral debuteaza cu luna martie si va continua sa ne uimeasca pana la zapada urmatoare cu flori specifice fiecarei luni, asa ca mainile harnice de la enRose o sa aiba de lucru tot anul.

    P.S.: Ne-a fost dor de tine, Primavara!

                 
                       Articol scris de Marta Moldoveanu



                

Niciun comentariu: