2014-12-07

Ne-am innoit de sarbatori!

EnRose are un logo nou de care suntem foarte mandri! Andreea si Andra de la Grapho_mat sunt responsabile de grafica. Asa cum de altfel acesta exprima, noul logo este "fait sur mesure", si suntem mai mult decat incantati de ceea ce a iesit in final, sperand ca schimbarea sa fie pe placul celor care ne urmaresc activitatea. Logo-ul a fost creat din linii caligrafice combinate cu terminaţii organice. Elementul simbolic prezent în acest ritm caligrafic este constituit din terminaţia literei „n” în două frunze unite care sugerează comuniune, unitate, unire, creștere, prospeţime.
 



In spatele alegerii acestui logo stau mai multi factori, printre care o extindere de servicii si o noua strategie. Stilul minimalist a fost una dintre cererile noastre catre echipa de creatie, acest lucru datorandu-se dorintei de simplitate ("moins pour plus"). In acest sens, schimbarea de imagine era un lucru prevazut si absolut necesar.

Initial, compania se numea La vie en Rose dar, datorita dorintei de simplificare, in anul 2012 am decis ca denumirea sa fie schimbata, ajungand astfel sa fie contarsa la en Rose. Asta a dus implicit si la inlocuirea logo-ului, in concordanta cu numele, cat si a trandafirului (din care am pastrat cromatica si terminatiile organice). In anul viitor vom avea o noua imagine, cu putere de exprimare mare prin simplitate, fapt ce ne da energie si avant in ceea ce va urma.

Ne dorim realizarea perfectiunii din lucruri simple, pentru ca, asa cum un dicton japonez spune, "Perfectiunea nu consta in a face lucruri neobisnuite, ci in a face lucruri obisnuite intr-un mod neobisnuit".

Niciun comentariu: