2014-11-29

Nu stii cum sa iti alegi event planner-ul?

Cauta-l pe cel care are aceeasi viziune cu a ta!
 
Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare, cocktail sau receptie, este nevoie de o atentie deosebita catre fiecare detaliu in parte pentru ca un astfel de eveniment sa fie perfect din toate punctele de vedere.

 
Daca crezi ca singur nu poti sa te descurci in organizarea evenimentului tau si vrei sa primesti consiliere si ajutor in aceasta privinta, nu ezita sa cauti o persoana specializata in acest domeniu. Intotdeauna sfaturile sunt binevenite si te pot ajuta extrem de mult. Trebuie doar sa cauti unde trebuie si sa alegi pe cine trebuie. Este extrem de important ca event planner-ul evenimentului sa fie pe aceeasi unda cu tine, sa iti impartaseasca viziunea sau sa fie capabil sa se adapteze viziunii tale.
 
 
Credem in compatibilitatea dintre organizator si client in vederea unei viziuni comune. Suntem dornici sa ne concentram toata atentia, energia, entuziasmul si pasiunea in organizarea unui eveniment de calitate, unic si memorabil si care sa ne aduca satisfactia unui vis implinit. Pentru noi un vis implinit este reprezentat prin indeplinirea dorintele si nevoile celor cu care colaboram. Am considerat intotdeauna ca este foarte important sa ai simtul responsabilitatii in tot ceea ce faci, sa creezi o stare de bine si de confort, de incredere si de prietenie intre tine si cei cu care lucrezi. Acesta este singurul mod prin care poti sa ii intelegi ce isi doresc clientii, care sunt nevoile si viziunea lor asupra unui lucru.
 
Foto credit Gaspar Norbert hotography
Scopul unui event planner, al unui designer este de a crea “frumusete” pentru cei care o apreciaza. Frumusetea este asociata multor lucruri, precum: oameni, prietenie, bunatate, arta, culoare, natura, cer, dar mai ales flori. Designul floral inspira eleganta, varietate, farmec si armonie oricarui eveniment. De aceea, noi traim inconjurati de flori, de parfumuri imbietoare si de o atmosfera mereu vesela si armonioasa. Cauta sa gasesti si tu armonie in viziunea ta si fa pasul in a alege persoana potrivita pentru a aduce frumusete in viata ta.
 
Foto credit: Lilebuba.ro
 
Articol scris de Florina Răzvanță
 

Niciun comentariu: