2011-12-04

Trend in decoratiuni de Craciun 2011: Frosted Greenery

Unul dintre trendurile acestui an in domeniul decoratiunilor de Craciun este Frosted Greenery. Accesoriile pentru un decor in verzui si argintiu vin sa completeze verdele natural al bradului. Pentru un plus de valoare in aceasta combinatie adaugam conuri sau elemente naturale pentru a mai dezgheta putin argintiul. Mixam texturi diferite, mate sau lucioase si panglici late care sa imbrace ramurile.


Acest decor feeric creeaza scena perfecta a unei paduri fermecate stapanita de regina Iarna, idee subliniata si de siluetele cerbilor si caprioarelor.

Mai jos, o schema simpla pe care o puteti urmari in decorarea bradului: globuri argintii de dimensiuni si forme diferite, fulgi de nea si panglici. 
Voi cum aveti de gand sa va decorati bradul in acest an?


 Daca nu aveti de gand sa achizitionati si sa impodobiti un brad in acest an, noi am conceput si niste braduti in trei nuante de verzui pentru a oferi o alternativa si pentru a evidentia acest trend. Acestia sunt decorati minimalist cu accesorii metalizate, au inaltimea de 40 cm si sunt ideali pentru cadourile corporate sau pentru casuta ta. Avem in lucru si niste coronite din brad natural in aceeasi coloristica!


Asteptam sugestiile si comenzile voastre la office@enrose.ro | 0731.321.440

2 comentarii:

Alina Codrean spunea...

Arata superb!!
Felicitari pentru tot ce faci! :)

EnRose spunea...

Multumesc mult, Alina.
Iar mi-am adus aminte de bunatatile pe care le faci!