2011-10-20

Unveiled 2011 - Meet the Makers Behind the Labels

Unveiled! Evenimentul ce reuneste creatiile tinerilor designeri romani, debuteaza toamna aceasta cu o noua editie, a patra organizata pana in prezent, iar noi suntem parteneri.

Din dorinta de a stimula gustul pentru frumos, "Din Casa" va fi decorat cu aranjamente florale special create de EnRose, potrivite si pentru casa ta! Vino sa ne vezi si sa-l alegi pe cel potrivit pentru tine!

Spatiul generos este complet alb, extrem de primitor si minimalist, numai bun pentru a fi inviorat de niste decoratiuni florale cu personalitate.





Mai multe detalii despre evenimentul ce va avea loc sambata si duminica, 29 si 30 octombrie, intre orele 12.00-20.00, la "Din Casa" (Str. Constantin Coanda, nr.18), in comunicatul oficial:


Unveiled, evenimentul ce reuneste, sub sloganul "Meet The Makers Behind The Labels", creatiile tinerilor designeri romani, debuteaza toamna aceasta cu o noua editie, a patra organizata, pana in prezent.

Sambata si duminica, 29 si 30 octombrie, intre orele 12.00-20.00, la "Din Casa" (Str. Constantin Coanda, nr.18), sunteti invitati sa intrati in contact cu propunerile vestimentare ale unor designeri aflati la primul lor contact cu publicul interesat de moda actuala.

Unul dintre scopurile declarate ale evenimentului consta in crearea unei interfete intre designeri, stilisti si clienti deopotriva. Acesta este si motivul pentru care sambata seara (29 octombrie), cu incepere de la ora 20:00, va avea loc Absolut Designers Night Out, un cocktail party care se bucura de sustinerea revistei The ONE.

Astfel, ii veti putea cunoaste pe designerii participanti, intr-un cadru informal, descoperindu-le altfel atat ratiunile care stau la baza universului lor estetic, cat si modul de raportare la provocarile modei, intr-un context bine determinat.

Printre designerii vestimentari prezenti la editia a patra Unveiled se numara: Irina Irimia, Ioana Ciolacu Miron; T.A.R.E - by Teodora Visinescu, Astrid Tarlea, Ramona Rusu si Elke Szilier; Emilia Tudoran; Iulia Ghenea, Anca Miron; La Chatterie; Diana Caciula; Roxana Costea; Florentina Giol; Rue des Trucs

Alaturi de vestimentatie, evenimentul propune si o zona dedicata pantofilor de designer: Heritage Shoes by Andreea Chirita. Iar din dorinta de a stimula gustul pentru frumos, "Din Casa" va fi decorat cu aranjamente florale special create de EnRose.

Niciun comentariu: